A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

A női laptoptáskák miben különböznek a férfi laptoptáskától?

Női laptoptáskaAbban, hogy a női laptoptáskák a  legapróbb részletig nőiesek. Nem egy férfi táska piros színben. Hanem egy funkcionalitásában tökéletes laptoptáska, amely a női elvárásoknak, igényeknek felel meg. A női emancipáció már betört az üzleti táskák világába is, hiszen egyre több női vezetője, tulajdonosa van cégeknek, vagy cégek bizonyos részlegeinek.

A hölgyek is szeretik magukkal vinni laptopjukat, amiben a prezentáció, kalkuláció, táblázatok hada található. de emellett a női laptoptáskában helyet kell kapjon a hölgyek számára fontos, sőt elengedhetetlen rúzs, púder, szemceruza, stb.. A Bisnode cég adatai alapján a női cégvezetők aránya 2017-ben 34,2%-ra nőtt, míg a női cégtulajdonosok aránya 42,64% ponton stagnált. A hölgyek amellett, hogy vezetők, mindenképp szeretnének nők is maradni, ehhez tökéletes a női laptoptáska, hiszen a ruházatunkhoz tökéletesen illő női üzleti táska még ki is hangsúlyozza a nőiességünket.  Női laptoptáska

Nem feltétlenül bizalom építő látvány, mikor a női vezető egy bevásárló táskából, női válltáskából veszi elő a laptopját, filofaxát, hogy megtartsa az értekezletet férfi beosztottjainak.
 
Mennyire fogadta el a férfi társadalom azt, hogy a cégnek női vezetője van? A Bisnode erre létrehozott egy különleges mutatót, a BIWI-t, amely összehasonlítja a különböző országokat annak alapján, hogy a nők milyen hatással vannak a gazdaságukra. Ebben az összehasonlításban mi magyarok 150-es értéket értünk el, míg Lengyelország 157-et, Szlovákia 95-öt, Csehország pedig 72-öt. Azt kell, hogy mondjuk, hogy ebben a lengyelek után a régióban a legjobb eredményt értük el. Ezen számok tükrében nyugodtan állíthatjuk, hogy elfogadták a hazai gazdasági szereplők azt, hogy esetleg a gyengébbik nem vezeti a vállalatot.
Női laptoptáska
 

De milyen laptop táskát választanak magunknak a női cégvezetők? Sima borjúbőr vagy puha velúr, a minőség a fontos. A hlfshoes.com női laptoptáska webáruházban látható, kiszállítás után érezhető(illat) is a megfelelő minőség. Minden női laptoptáskánk érintése bársonyos érzetet kölcsönöz.

Női laptoptáska

A másik nagyon fontos szempont a különböző méret, tehát számos kedvenc laptoptáska létezik több méretben. A  Felice, Knomo London, Vooc, Baleine női táskák esetén a harmónia a minőség és a nőiesség között szembeötlő. 

Női laptop táskáinkat, azoknak a nőknek ajánljuk, akik szeretik megmutatni egyéniségüket, határozottságukat. Minden hölgy egy egyéniség. Annak érdekében, hogy ezt reflektorfénybe helyezzük, a hlfshoes.com nagyszerű formákban és színekben kínál női laptoptáskát.