A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Házi papucs, hihetetlen jó ajándék ötlet

Házi papucsHázi papucs, hihetetlen jó ajándék ötlet. Vannak tárgyak amelyek a "halál" unalmas karácsonyi ajándék kategóriába tartoznak. Ilyen unalmas klasszikusok: vicces bögre, zokni, nyakkendő, parfüm. A karácsonyi ajándékunk legyen egyedi, ötletes, akinek ajándékozzuk érezze, hogy foglalkoztunk vele, sokat gondoltunk rá, nem csak bementünk egy boltba és vettünk valamit ami a kezünkbe került. 

Papucsra sokan úgy gondolnak mint egy lábbelire amit nagymamák és nagyapák viselnek, de manapság nagyon is különleges, szexi házi papucsokat tudunk vásárolni. Aminek füle van, színes, állatokat formáz meg, baromi jól néz ki a lábunkon, főleg egy hozzá illő pizsamával, hálóinggel.

Ezen házi papucsokat főleg hölgyek és gyermekek viselik, de vannak nagyon ötletes szőrös házi papucsok férfiaknak is. Képzeljük el a zord külsővel rendelkező apukát otthon egy jópofa sárkány lábat formázó házi papucsban.

Házipapucs

Azonkívül, hogy nagyon ötletesek, egy nagy előnyük van még, melegen tartják ezekben a hideg napokban lábunkat. Ki nem szereti otthon a forró teát szürcsölgetve, kényelmes otthoni öltözékben élvezni a hóesést. 

Meleg, csúszásmentes talppal ellátott házi papucsokat még  gyerekeknek is ajánljuk, hiszen a lakásban kénytelenek kitombolni magukat. Nem csúsznak el, esnek el, még parkettán sem. Párnázott, puha szőrméből készült papucs viselésekor soha nem panaszkodnak láb ujjaink a hidegre. 

 

Házi papucs

A legkelendőbb színek és formák a klasszikus minták, mint például a csíkos vagy foltos, minták közül ilyenkor a  tipikus karácsonyi rénszarvasos, pingvines, macskás, kutyás, tengeri malacos és hópelyhes papucsok veszik át a vezető szerepet. De sokan kedvelik az unikornis mintával rendelkező házi papucsot is. Ha ajándékba szeretne ilyen papucsokat vásárolni, érdemes több pár választása. 

Házi papucs

Miért? Mert általában mezítláb viseljük őket, ami azt jelenti, hogy gyorsan szükségessé válik egy mosás.

házi papucsokat nyugodtan tegyük bele a mosógépbe és 30 fokon, kímélő mosó programmal tudjuk tisztítani kedvencünket. Ameddig mosásban van az egyik, nyugodtan tudjuk viselni a másikat. 

Vissza a blogra!