A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Gumicsizma

Gumicsizmák gyerekeknek
A hidegebb, őszies, esős időben ideális cipő a gyermekek számára a gumicsizma. Ezek a gumicsizmák elsősorban a mindennapokban használatosak,és nagyon hasznosak.Nem kell a gyerekre rászólni, hogy ne menjen a pocsolyába, sárba,hiszen otthon a gumi felsőrésznek köszönhetően könnyen tisztítható.De használhatjuk mikor a család hegyi kirándulásokra, túrázásra indul,  jó szolgálatot tesznek hiszen nem áznak át, és amennyiben a gyermek nadrágszárát is betűrjük a gumicsizma felsőrészébe még azt is megvédi a nedvesség ellen.
Rendezés:
Nézet:

Jól illeszkednek a talphoz, az erős gumis résznek köszönhetően stabilan tartják gyermekeink lábát, és megvédik a bokát a sérülések ellen. Ezen túlmenően, kiváló minőségű anyagból vannak kialakítva, véd az eső és a szél ellen. A lábak pihentek és erősek maradnak ezekben a gumicsizmákban. A gyermekek számára készült szabadtéri lábbelik közül a gumicsizma az egyik legpraktikusabb cipő, amely sok színben tud pompázni, és bármely gyermek öltözékéhez társítható. A cipő tökéletes az őszi sétákhoz vagy a tavaszi bolondozásokhoz a szabadban. Gyermeke elégedett lesz velük.


Gyermek gumicsizma különböző formákban és színekben már a HLFShoes.com webáruházban is megvásárolható.Kislányoknak rózsaszínben, fiúknak a sötét színekben. Válassza ki a megfelelő cipőt a gyermeke számára otthon, és élvezze a vásárlást vele egy meleg szobában. Mindegyik modell legfontosabb célja,hogy a mindennapokban, az iskolai és családi kirándulások során - a könnyűség és a kényelem  - révén egy megbízható társ legyen.