A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

FishDryPack

FishDryPack® választékában vízálló sport hátizsákok és sporttáskák találhatóak. Amennyiben szereted a minimalista stílust, szeretsz kirándulni az erdőben, tavasszal és/vagy ősszel is szeretsz túrázni, akkor ezt a vízálló hátizsákot Neked gyártotta cég.

A vízi sportok szerelmeseinek is ezt a táskát ajánljuk. A FishDryPack® termékcsalád minden elvárásodnak megfelel, ezt a márkát Neked teremtette a gyártó. A vízálló, erős, kényelmes hátizsákok, táskák a speciális illesztéseknek köszönhetően teljesen vízállóak. A táskán belül olyan speciális zsebek kerültek kialakításra, hogy a telefonod is bizton száraz marad. Ha vissza tudnánk menni az időben, akkor a vadnyugaton is ilyen táskát használnának, azzal a jelszóval, hogy "tartsd szárazon a puskaport". Ez a táska szárazon tart bármit amit beleraksz.

A FishDryPack® vízálló sporttáskák, sport hátizsákok nemcsak kényelmesek, hanem rendkívül esztétikusak is. A márka vízálló sporttáska választéka széles színválasztékkal rendelkezik, hogy ezen táskákkal biztosan nem veszel bele a szürke hétköznapokba.

FishDryPack

 

Rendezés:
Nézet: