A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

FÉRFI CIPŐ

A férfi nagyon szerencsés ember. Sokszor csak megszületni nehéz egy férfiúnak, hiszen gondoskodó hölgyek veszik körbe. De egy férfinak legyen stílusa, egyénisége. Milyen is egy igazi férfi. Udvarias, vicces, sportosan elegáns. A férfiak öltözékét kiegészíti
a kényelmes, divatos férfi cipő. Amely lehet sportcipő, sneakers, férfi szandál, férfi papucs, bakancs, elegáns férfi cipő, alkalmi férfi cipő, elegáns magas szárú cipő is. Bármelyiket is válasszuk is, harmonizáljon ruhatárunkkal. Webáruházunkban széles választékban találhat márkás férfi sportcipőt és elegáns férfi cipőt egyaránt. Mi férfiak mindig a helyzet magaslatán állunk.
Rendezés:

Visszagondolva a történelem órákra láthatjuk, hogy a férfi öltözködés és ezen belül a férfi cipő, avagy a klasszikus férfi cipők trendje sokat nem változott az elmúlt pár évszázad alatt. Sőt sokkal lassabban változott, mint a női cipők divatja. Vannak férfi cipő modellek, amelyek az időtlen klasszikusok csoportjába tartoznak, amelyek nem mennek ki a divatból, még akkor sem, ha új trendek, divatirányzatok jönnek. Ez elsősorban azért van, mert a klasszikus férfi cipők vásárlását gyakran befektetésnek tekintik az urak. Egy igazi férfi cipő bőrből készül, bőr talppal rendelkezik, és a felső része varrott részekkel van ellátva, nem pedig ragasztott részekkel és kézzel készül.

A legelegánsabb  férfi cipők kategóriájába a Budapest vagy az Oxford cipők tartoznak, de idesorolhatjuk a Chelsea csizmákat is. Ezen cipőket a tiszta vonalvezetés, könnyedség jellemzi. Akár magas szárú változatban is. Így a legalkalmasabbak, hogy a teremtés koronái, esküvőkön , bálokon viseljék. Milyen színben? Természetesen csak és kizárólag sötét szín jöhet szóba: fekete, vagy esetleg sötét barna.

A hétköznapokon a férfiak kényelmes cipőt szeretnek viselni. Mokaszínt, esetleg sportos utcai cipőt, belebújos férfi cipőt, esetleg csónak cipőt. Akik még jobban szeretnének kitünni, azok természetesen a macsók. Ők, akik még a legforróbb nyári napokon is csizmát viselnek, dacolva az amúgy sem ismeretlen lábszaggal. A kellemetlen szagokat csak egy kellően jól kialakított légáteresztő cipő tudja megakadályozni. (vagy az sem). Motoros csizma, cowboy csizma. Ugye , hogy ismerős.

A férfiak kedvenc időtöltése a sport, vagy sok esetben a sporttévé. Az elsőhöz elengedhetetlen a megfelelő sportcipő, focicipő, teniszcipő, teremsport cipő. A másodikhoz pedig elengedhetetlen a sör és a haverok. Akik a sportot választják, tudják, hogy a 21.században milyen fontos a jó megjelenés, az első benyomás. Sok esetben mit nézünk meg egy férfin másodszor : a cipőjét. Ápolt, trendi, az öltözékhez illő. Egy jól megválasztott sportos utca cipő napközben az irodában, esetleg egy randin egy könnyed zakóval kellően jó benyomást tud ránk tenni.Borostával vagy anélkül. Ki mit szeret?

Ezért meg kell említeni azokat a férfiakat, akik igenis foglalkoznak külsejükkel. Ők tudják, hogy az igazi férfi öltözékéhez hozzátartozik a divatos, trendi férfi szandál, vagy férfi papucs, amelyet a kellően lezseren lehet viselni a forró nyári városi rengetegben. Egy hosszú szárű, bő nadrággal és egy polóval. Milyen stílusos is tud lenni. Kérjük a fehér tenisz zokni mellőzését.