A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Egy képzelt kirándulás Grisport bakancsban

GrisportEgy képzelt kiránduláshoz elengedhetetlen egy megbízható, kényelmes bakancs. A Grisport túrabakancsok Olaszországban készülnek, büszkén viseli minden Grisport túracipő, bakancs a Made in Italy címkét. Nem csak az összes cipőjüket Olaszországban gyártják, hanem az összes kezdeti ötletet és minden tervezési folyamatot is kizárólag itt készítik és fejlesztik.
 
Az olasz Alpok híres arról, hogy gyönyörű dimbes-dombos tájain egy öröm a kirándulás, túrázás. De egy képzelt kirándulás mitől lesz egy felejthetetlen élmény?
 
Az alapanyag kiválasztása az egyik legfontosabb feladat a márka számára. Mivel, ha az elképzelt túra alkalmával tiszteljük a környezetünket, akkor figyelnünk kell arra is, hogy az általunk viselt bakancs, nadrág, kapucnis pulcsi is környezetileg fenntartható gyártótól származzon
 
GrisportA Grisport számára nagyon fontos a gyártási folyamat ellenőrzése, így akár azt is meg tudjuk, hogy az általunk viselt túrabakancs bőr felsőrésze mely állatól származik. Egy természet szerető túrázó számára ez egy megnyugtató érzés.
 
 
 
Grisport
A képzelt túránk során használt Grisport túracipőnk tökéletesen állja a sarat, pocsolyákat, vízhatlan kialakításának köszönhetően lábunk túránk során száraz marad. Ez nagyban megkönnyíti, hogy kirándulásunkon, csak a táj szépségeiben tudjuk gyönyörködni. Túrabakancsunk felső része boka felett végződik, így a bokánk tartása tökéletesen megoldott. Grisport túrabakancsunk talpa vibram, amely vastag és egyben hajlékony is. 
 
Így könnyen tudjuk elképzelt kirándulásunk során a terep egyenetlenségeit áthidalni. Az ilyen jellegű bakancsokat közepesen nehéz, hosszú túrákhoz ajánljuk. Képzelt kirándulásunkhoz válasszunk olyan Grisport bakancsot amely Gritex technológia felhasználásával készül. A Grisport által kifejlesztett innováció révén lábunk mindig meleg marad, a bakancsunk ellenáll esőnek, nedvességnek, latyaknak bármely zord körülmény között is.
 
 
Amennyiben több naposra tervezzük elképzelt kirándulásunkat, gyönyörködhetünk a reggeli pára páratlan látványában. Abban az illat orgiában, ami ilyenkor körülvesz bennünket. De a kirándulásunk során megtapasztalhatjuk a táj által nyújtott változatosságot, sokszínűséget, amely utánozhatatlan.
 
Ez a nyugodtság, aminek átadjuk lelkünket, felülmúlhatatlan, de mindez csak akkor lehetséges, ha Grisport túrabakancsban tesszük meg ezt a tűlevelű erdőben megálmodott túrát.
De elég az álmodozásból, irány a természet.