A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Crocs papucs kifejezi az egyéniségedet!

Crocs klasszikus papucsot szeretnél? Milyen színben vásárolnád meg kedvenc Crocs papucsod? Jelenleg 15 színből tudsz választani. 

Miért érdemes Crocs női vagy férfi papucsot viselni? Mert eredeti, sokoldalú és nagyon kényelmes. Eredeti, mert nincs hozzá fogható a piacon. Sokoldalú, mert viselheted klumpaként, papucsként, de ha hátrahajtod a papucs szárát, akkor szandálként is. Kényelmes, szerintem ezt nem kell magyarázni, mivel csak beleugrasz és már mehetünk is. Én egy tulajdonsággal még kiegészítem ezt a felsorolást, még pedig a könnyen tisztíthatóval. Hiszen egy könnyed törlőkendővel újra ragyog kedvenc papucsunk. 

Már többször leírtuk, hogy az ikonikus klumpa indította el a kényelmi papucsok forradalmát a cipők piacán. A Crocs kényelmi papucs, az a lábbeli amelybe biztosan beleszeretsz.

A Crocs Classic papucs könnyű, hiszen olyan alapanyagból készül, amely biztosítja a piheséget. Az ikonikus Crocs papuccsal kifejezheted egyéniséged, akár hóbortos lábbeliként is hordhatod. Mikor az előnyöket soroljuk, sokszor elfelejtjük, hogy a papucsunk taszítja a vizet, szennyeződést így könnyen belegázolhatunk egy pocsolyába, és nem ázik be kedvenc papucsunk, hiszen vízálló, víztaszító képessége felülmúlhatatlan. 

A Crocs papucsok felső részén található lyukak növelik a légáteresztő képességet, így lábunk még a legnagyobb melegben is friss és üde marad. Milyen kellemes érzés, mikor lábujjaink között átsüvít a szellő. Azt szoktuk mondani az ilyen ikonikus papucsokra, hogy magabiztosan kényelmes. Mennyire találó ez a Crocs papucsokra. 

Az elmúlt években a Crocs márka rengeteg új modellt dobott a piacra. Ebből szeretnénk legújabb blogbejegyzésünkben bemutatni új Crocs modelleket. 

Mi történik, ha a Crocs két legismertebb modelljeit, a Bayát és a Crocband papucsot ötvözzük? Megkapjuk a Bayaband Slide stílust, amely az eredeti Crocs divatos, sportos szellemiségét egy másik szintre emeli. Az eredmény egy bárhová felvehető menő stílusú Crocs papucs, amely lehetővé teszi, hogy laza és stílusosak maradjunk, miközben átjárja öltözékünket a divat legfrissebb szellemiségének sugallata. És természetesen mindezt úgy, hogy a kényelemről nem kell lemondanunk. 

                       

 

 Vissza a blogra!