A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Crocs klumpa az idei nyár sztárja

Sportos, kényelmes papucsot, szandált keresel a családodnak, magadnak a nyárra. Akkor ne is keress tovább megtaláltad:  A Crocs papucsok eredeti Croslite ™ hab szerkezettel rendelkeznek a párnázott kényelem érdekében, sportos kialakítással, amelybe könnyű beleépni és onnan kilépni. A Crocs papucsok, szandálok élénk színekkel és nagyonj funkcionális formatervvel készülnek.  Mutasd meg, hogy Te is tudsz lazulni, nem kell mindig a komolyság!

A Crocs papucs további előnyei, hogy könnyen tisztítható és gyorsan szárad cipő vagyis papucs tisztítás után. Szellőzőnyílások találhatóak a cipő első részén amelyeket a fokozott légáteresztő képesség érdekében helyezett el oda a gyártó. Ha már hab szerkezetű a papucs, akkor azt is elmondhatjuk, hogy a lendületes közlekedést támogatja. Ha csak sietünk egyik helyről a másikra, a papucs pánt részét sarkunkra hajlítva tökéletesen tartja lábunkat a papucsunk, de ma csak sétálgatunk a városban, akkor a pántot visszahajtva, bármikor kibújhatunk női vagy férfi Crocs papucsunkból. 
A tökéletes kényelem érdekében a márka teljesen egyben öntött Croslite ™ anyaggal éri el a könnyű párnázást és a kényelmet. 

A Crocs brand papucsai mindennapi kedvencünké váltak a kényelmes, aranyos cipők tekintetében, amelyeket a vízparton, de a városban is viselhetünk. A márka az elmúlt években olyan sikereket ért el, hogy napjainkban már egy ikonikus márkáról beszélhetünk, amely értékeli a praktikumot, a stílust és a szórakozást. A Crocs márka legkedveltebb papucsa vitán felül a Classic klumpa, amely 2021-ben is a legbolondosabb, legtrendibb új színárnyalatokkal lep meg bennünket. Szeretjük a vidám színeket, hogy ezután a borzasztó év után, csak a vidám dolgokra kelljen figyelnünk.

Régen a papucs egy otthon vagy a strandon viselhető lábbeli volt, de a Crocs megreformálta a papucs trendet és manapság már teljesen elfogadott, hogy Crocs papucsban csattogunk végig a város belvárosában, sőt még bankba is megyünk benne. Azok a márkák, akik a hűvös színekre, formákra tették le voksukat, nagyon sokat veszítettek, mert elfelejtették, hogy mi a kedves, aranyos, bohókás dolgokat szeretjük. 


Crocs papucsodat feldobhatod mindenféle különleges figurákkal, betűkkel, amelyeket a papucs elején található lukakba tudsz elhelyezni. Ez  az egyediség kialakításának legújabb és legnagyszerűbb formája, hiszen így soha nem fog egyforma papucs szembejönni Veled.

Az ehhez hasonló cipő forradalom már évtizedek óta nem volt a cipők piacán, amely új fejezetet jelent a lifestyle divatban és a Crocs számára egyaránt. Nem gondolták, hogy ekkora siker lesz a márka, amely a közelmúlt történelmének vitathatatlanul leginkább megosztó cipőmárkája. Miután 2004-ben először rátaláltak a vásárlók a Crocs papucsokra, gyorsan növekedtek, és 2007-ben már 847 millió dolláros bevételt hoztak össze. Nincs is talán olyan ország a földön, ahol ne árusítanák a Crocs márka termékeit. Sok sikert a továbbiakban is. 
 
 
 
 
 
                                                                                                                                        Vissza a blogra!