A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Crocs a klasszikus papucs

A komfort a Crocs kis súlyának is köszönhető, sőt valószínű, hogy a Crocs papucsok egyik titka a könnyedségben keresendő. De arra is nagyban mernék fogadni, hogy azért olyan közkedveltek ezek a papucsok, mert, hogy a kialakításuk tökéletes. Sokan kérdezik tőlünk, hogy a Crocs papucs egészséges? Már több ortopéd szakember nyilatkozott ebben a témakörben és azt állapították meg, hogy teljes mértékben tudják ennek a divat csodának a viselését támogatni. A lábfejünk könnyedén belesüpped ebbe a finom habszivacsba és így a talpunk teljes mértékben védve van. A Crocs papucsról már sokan leírták, hogy kényelmesek, de tudja valaki azt, hogy honnan ered maga a márkanév? Valószínű a márka kabalafigurájára vezethető vissza a megnevezés. A krokodil ott van velünk szinte minden Crocs papucson. A Crocs klasszikus papucsa nyitott orrú lábbeli, amely enyhén megemelt sarokkal és pánttal rendelkezik, de ezt már szinte mindenki tudja, mert én mostanában nem találkoztam olyan ismerőssel, baráttal, akinek otthon ne lett volna legalább egy Crocs klasszikus papucsa. A papucs számos levegőnyílást tartalmaz. A második fő modell a valamivel keskenyebb kialakítású Cayman volt, ezt azért is tartom fontosnak megemlíteni, mert a névadó tulajdonosok megrögzött krokodil imádók lehettek, ha folyamatosan erre utaló megnevezésekkel találkozunk. 

 

Crocs, a gyerek papucs

Azok a jó és kényelmes dolgok ezen a földön, amelyek egyszerűségükben nagyszerűek. A gyerekek tudják ezt a legjobban. A Crocs gyerek papucsok kényelmük mellett a színes kialakításuk és a Jibbitz kitűzőik miatt is nagyon közkedveltek. Képzeljük csak el gyermekünket egy igazán aranyos, Disney figurás papucsban, szandálban rohangálni a játszótéren. Ugye, hogy nincs is ennél kellemesebb látvány, Gyermekünk önfeledten élvezi a játék minden apró örömét, miközben teljes biztonságban kicsi lába. A Crocs papucs hátsó pántja, ha nincs ráhajtva gyermekünk bokájára, kényelmesen elfér a papucs elején, viszont, ha szükséges a bokára hajtással gyorsan szandált tudunk "készíteni" a papucsból. Minden szülő szereti az ilyen multifunkcionális lábbeliket. A Crocs gyermek papucs külső megjelenése mögött komoly tudás és sok éves tapasztalat van. A Crocs™ gyerek papucs ezért is egy nagyon kényelmes gyerekcipő szabadidős, és mindennapi használatra egyaránt tökéletes választás, de szívesen viselik gyermekeink otthon és uszodában is. Az gyerek papucs elülső részen léglyukak található, amely révén gyermekeink pici lábujjai és talpa tökéletesen szellőzik. A Crocs színes gyerek papucs a puha alapanyagának köszönhetően minden lépésnél nagy kényelmet nyújt. Ami még fontos egy szülő számára, hogy ezek a Crocs gyerek klumpák csúszásmentes profillal rendelkeznek, így gyermekünk nagyobb biztonságban van, mint más lábbelik esetén.

 

Crocs, a strandpapucs

A Crocs papucsot nem csak a otthon vagy a kertben szeretjük viselni, hanem az uszodába, tengerparton, vízpart mellett is. Miért is szeretjük annyira a Crocs strandpapucsot a vizes helyiségekben, víz mellett? Mert a Crocs  fürdőpapucs anyaga az úgynevezett PCCR alapanyagból készül, amely vízálló és nem porózus. Ez miért fontos? Mindegyikünk tudja, aki szeret úszni, pancsolni, wellnessezni, hogy ez azért fontos, mert ezért nem telepednek meg a strandpapucsunkban olyan könnyen a baktériumok és a gombák. Így nem kell attól félnünk, hogy lábgomba kíséri a vízzel kapcsolatos szabadidős tevékenységünket. A Crocs fürdőpapucs viselésének hatására higiénikusabb és szagtalan lesz lábunk. A medence partján fontos a biztos közlekedés, ezért fontos, hogy a strandpapucsunkból ne járjon ki olyan könnyen a lábunk. A sarokpánt lehajtásával biztosíthatjuk lábunk és magunk biztonságát. A Crocs strandpapucs elülső részen találhatók, amely révén könnyen távozhat a felesleges folyadék fürdőpapucsunk belsejéből. Talán ami a legfontosabb a csúszásmentes profil, így nincs mitől félnünk, ha vizes terepen kell mozognunk. 

 

Crocs, a divatos szandál

Most biztos sokan megkérdezik, hogy szandál? Valódi szandál? Igen, a Crocs már szandált is gyárt. Nemcsak klasszikus papucsot vagy másnéven klumpát, hanem klasszikus szandált is. A Crocs legújabb kollekcióiban olyan szandálok szerepelnek, amelyek mindennapi viseletre tökéletesen alkalmasak. Akár egy farmerrel, szoknyával, nem csak kényelmesek, de még ultra jól is néznek ki. Erre talán az egyik legjobb példa a Crocs Brooklyn magastalpú szandál. Miért pont ezt a női szandált választottam? Mert nem csak, hogy elrugaszkodik attól a képtől, amit eddig a Crocsról elképzeltünk, hanem teljesen újat is mutat, Miben?  Laza stílus, kényelem és végtelen sokoldalúság jellemzi ezt a Crocs lábbelit. Az úgynevezett platformos szandálok egyébként is nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban, de a Crocs változata még komfortos is. Tovább növeli a Crocs szandálok népszerűségét azzal, hogy ezek a szandálok mindegyike szenzációsan kényelmes. A Crocs LiteRide™ habszivacs technológiával rendelkeznek a szandálok is, mielőtt még azt gondolnád, hogy itt nem erről van szó. De bizony, hogy ezek a szandálok is ebből az alapanyagból készültek, így nem kell a külső megjelenés és a kényelem között döntened. A Crocs női szandál választása esetén megkapod mindkettőt. Ha a Crocs szandált kipróbáltad, nem fogsz más szandált viselni, ezt garantáljuk!

 

Crocs klumpa

Egy kis történelemmel kezdjük ezt a bekezdést. A céget 2002 júliusában a coloradói Boulderben alapította Lyndon Hanson, Scott Seamans és George Boedecker. Hanson és Boedecker 1999 óta a Western Brands LLC tulajdonosa volt, amikor a Seamans új üzleti ötlettel kereste meg őket. Egy olasz cég kanadai leányvállalata által tervezett és gyártott könnyű szintetikus lábbeliket forgalmazták. Innen indult világhódító útjára a Crocs. Miért érdekes ez? Gondolom ezt már több helyen is olvastad, hogy kik voltak az alapítói a Crocs márkának, de ugye ők voltak azok, akik piacra dobták a Crocs női, férfi vagy gyerek klumpát, ez volt az első modell. A Crocs Classic Clog, ahogy a világon mindenhol ismerik. Tényleg teljesen olyan mint egy igazi holland klumpa 21.-ik századi utóda. A holland klumpa fából készül, ezáltal borzasztó merev a talpa. Régebben, de lehet még napjainkban is a kamionosok kedvenc lábbelije. Mivel gyorsan ki lehet belőle ugrani. Ezeket az előnyöket mind megtartotta a Crocs klumpa is, csak annyi fejlesztés történt, hogy most már komfortos is lett a lábbeli, köszönhetően az új alapanyagnak. A Croslite anyagból készült klasszikus Crocs klumpát jelenleg 28 színváltozatban tudod megvásárolni. Azért ebből bárki megtalálja a kedvenc női vagy férfi klumpáját. Választhatnak magunknak a hölgyek női Crocs klumpát rózsaszínben, pirosban, sárgában, de magentában is. 

 

 

Crocs, a stílusikon

Jómagam nagy Crocs rajongó vagyok, be kell vallanom. Miért is? Mert egy nagyon kényelmes és divatos papucsról, szandálról van szó. De manapság a Crocs már gyárt gumicsizmát, csizmát is. Így télen sem kell lemondanunk a Crocs lábbelikről sem. De ezt a rajongást nem csak belőlem váltotta ki ez az ikonikus termék. Hanem a nagy sztárok is szívesen fotózkodnak Crocs papucsaikban. De nem csak a sztárok, hanem a barátaim, ismerőseim is nagy kedvel viselik női vagy férfi Crocs-ukat. Ők a mezőgazdaságban, gyárakban való munkához használják ezt a stílus ikont. A mai modern rohanó világunkban szükségünk van modern gumiklumpákra, hogy gyorsan és hatékonyan tudjuk intézni dolgaink. De közben szeretnénk divatos külsőnk is megőrizni. Ezért a szakácsoktól az ápolónőkig, mindenki viseli a Crocs férfi vagy női papucsot. Mert az elegáns sarokpántokkal a teljes biztonságban van bokánk. A kényelmes LiteRide™ habszivacs talpbetéteknek köszönhetően a Crocs papucs egész nap biztosítja kényelmünk. A puha, rugalmas Matlite™ felsőrészek pedig már csak a hab a tortán, ha lehet ezt így mondani, hogy mindennapi komfortunk tökéletes legyen. 

 

Crocs Jibbitz

Ha személyesebbé szeretnéd tenni Crocs felnőtt vagy gyerek papucsod, akkor azt a Crocs Jibbitz használatával még divatosabbá teheted. A Crocs által készített színes cipő díszek bűbájos stílust adnak mind a felnőtt mind pedig a gyermek Crocs papucsoknak. De ezekkel a díszekkel, amelyek már inkább cipő ékszerek nem csak a Crocs papucsokat, hanem a Crocs szandálokat is egyedivé tudod varázsolni. Hogyan lehetséges a Jibbitz használata? A Crocs papucsok lábfej feletti része lyukacsos. Ide tudod beletűzni ezeket az apró, ámde nagyon feltűnő divatos bigyókat, cipő díszeket. Melyek a legnépszerűbb Crocs papucs díszek? ha a gyerekekről van szó, akkor a természetesen a Disney figurákat mindenképp meg kell említeni. Lányok körében a szív viselése nagyon népszerű. Van olyan változat amely LED-lámpákkal is fel van szerelve, amelyek minden lépésnél világítanak. Az aztán milyen izgalmas egy kislány számára! De van azért még más varázslatos Crocs Jibbitz, amiről érdemes említést tenni. Ez a szivárványos Jibbitz például. A szivárvány klasszikus szimbólum, amelyet akár felnőttek is viselhetnek. Egyedi megjelenést kínál kedvenc gumiklumpádnak vagy szandálodnak. Ha egy csipetnyi csillogásra van szükséged, akkor arra is van lehetőség. Több olyan Jibbitz létezik, amelyek gyémántot utánoznak. Ezzel azt a hatást éred el, mintha egy ékszer lenne a lábadon. Vannak a természet rajongók, akik imádják a virágokat. Ezért a klasszikus virágmintás Jibbitz nekik készült. De akár arisztokratikus megjelenése is lehet Crocs papucsodnak. A korona formájú Crown Jibbitz nagyszerű díszítés is lehet, ha még nem állsz készen arra, hogy valami túl merész dolgot kipróbálj. 

 

 

Crocs a kerti papucs

A divatos Crocs női és férfi papucsokat eredetileg hajókon dolgozóknak tervezték. A Crocs papucs rugalmas felsőrésszel és ortopéd sarokkal rendelkezik, amely segít a lábnak a tökéletes pozíció megtalálásában. Ezért a kényelem garantált. A Crocs papucsokat, szandálokat ezért nem csak bevásárláshoz vagy sétához szeretjük felvenni, hanem a kertben is. A kert sokunk számára a kikapcsolódásról szól. Ezért olyan lábbelit szeretünk ilyenkor viselni, ami megfelelően tartja bokánkat, komfortos és a nagy kerti munkálatok közben is légáteresztő. Miért tudja mindezt a Crocs kerti papucs? A Croslite nevű szabadalmaztatott habosított műanyagnak köszönhetően lábunkra formálódik a női vagy férfi kerti papucs, amely számos egészségügyi előnyöket kínál. Viselj Te is terepmintás Crocs papucsot, amiben nem csak kényelmes lesz a kerti munka, hanem stílusos is lesz megjelenésünk. A forradalmi LiteRide™ habszivacs talpbetéteknek köszönhetően kiváló egész napos kertészkedésben lesz részünk. Amennyiben már kicsit hidegebbre fordul az időjárás, akkor sem kell Crocs kerti papucsunkat félre tenni, mert egy elegáns béléssel tovább tudjuk viselni kerti papucsunkat. Manapság már sok Crocs papucsot tudunk bélelt változatban is megvásárolni.