A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

CMP márka a HLFshoes kínálatában.


A márkát 1948-ban egy Velence melletti kis helységben alapították, amelynek neve Bassano del Grappa. A háború utáni idők nagyban meghatározták a márka arculatát, amely az elmúlt évtizedekben fejlődött a friss levegő szerelmeseinek titkos favoritjává.

A márka kínálatában megtalálhatóak ruházati cikkek, cipők és a kényelmes túrázáshoz szükséges termékek. A márka kínál vízálló nyári és téli kabátokat, síruhát, túrázáshoz vízálló hátizsákot, softshell kabátokat, futócipőket, hegymászó bakancsokat. Szépen csendben, minden nagy felhajtás nélkül a CMP olyan márkává fejlődött, amely minőségben és dizájnban kész versenyezni a nagy világmárkákkal.

Az elmúlt években a márka  bemutatta a futó és túracipő kollekcióját is, amelyet kiegészítettek szabadtéri és sportruházattal is. Megszületett a tökéletes választék azok számára, akik minden kötöttség nélkül szeretik élvezni a szabadban eltöltött perceket, órákat. Mindazok, akik kényelmes és jó minőségű ruhákat keresnek a mindennapokra, de azok akik kiránduláshoz keresnek tökéletes minőségű, de megfizethető cipőt, bakancsot, ruházatot, hamar a márka szerelmesivé válnak.


 

Kiváló minőségű CMP termékek annak is köszönhetik sikerüket, hogy a termékek fejlesztésében és gyártásában olyan világmárkákkal dolgoznak együtt, amelyek nagyban befolyásolták a termékek fejlődését. Gondolok itt a Vibram márkára, Ortholite talpbetétre vagy az EVA (etilén-vinil-acetát) talp kialakításra. De saját maga is fejlesztett a CMP márka olyan különlegeségeket, amelyek révén még ellenállóvá válnak szabadtéri cipőik és ruházatuk az időjárás viszontagságaival szemben. A CMP kevlár szálakat használ cipőik erősségének növelésére.A CMP túracipő, túrabakancs felsőrésze légáteresztő háló szerű anyagból készül, hogy még súlyos fizikai terhelés esetén is, az izzadság gyorsan távozni tudjon a szabadba. Annak érdekében, hogy a lábunk védve legyen az esőtől vagy a reggeli párától, a modellek többsége vízálló ClimaProtect membránnal van ellátva. A CMP túrabakancsok tartós, gumiból készült Full On Grip talppal rendelkezik, amely garantálja számunkra a stabilitást mindenféle terepen. 

 

 

 Vissza a blogra!