A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Bőrből készült telefontok

Egyedi telefontokMikor túl vagyunk a telefonunk megvásárlásán, még koránt sincs vége az eldöntendő feladatoknak. Milyen tokot válasszak a telefonomhoz? Tegyek rá üvegfóliát? Mi azt az álláspontot képviseljük, hogy aki csak teheti vásároljon bőr telefontokot. Miért?
 
Az egyedi telefontok hangsúlyozza stílusunkat, kiemeli telefonunk szépségét. Gondoljunk csak bele, vásárolunk egy  iPhone X telefont és beletesszük egy után gyártott műanyag tokba. Ez olyan mint Mercedesbe beülni gumicsizmával és elmenni korzózni a városba. Polgár pukkasztásnak jó, de ezenkívül megmutatja, hogy stílus érzékünk egyenlő a nullával.
 
Ah igen, az iPhone rajongók tudják, hogy telefonjuk egy ékszer, amivel úgy is kell bánni. Ezt a csodát csak egy valódi bőrből készült telefontokkal lehet fokozni. Tudni fogja a külvilág, hogy milyen típusú személyiség vagy.
 
Szórakoztató, de mégis mikor kell komoly, emellett szereted az ízléses dolgokat. Van egy életfilozófiád, hogy csak a legjobb ami elfogadható. Egyedi telefontok
 
Hiszünk az élet egyszerűségében és a kis dolgok is lehetnek nagy öröm tárgyai. Ezért válogattunk össze olyan márkás telefontokokat, amelyek kifejlesztésekor a legfontosabb a minőség, a biztonság, és a prémium érzet. A klasszikus bőr kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy legyen bármilyen telefonod, Iphone, Samsung, stb a telefonunk mindig a kellő védelmet kapjon. Ezen bőrtokok kialakítása úgy lett kifejlesztve, hogy a szélei mindig enyhén emelkedjenek, de a képernyőt ne érintse meg a bőrfelület. Speciálisan kialakított részletek ügyelnek az iPhone, Samsung kecses görbületeire, anélkül, hogy zavarnák a  képernyőt. Egyszerűen fogalmazva, ezek a finom részletek, amik szinte láthatatlanok.
 
Egyedi telefontok
Nézze meg a Mujjo bőr telefon tokját: egy egyszerű, de ragyogó ötlet, hogy iPhone-ját  pénztárcává alakítja, hiszen a telefontokba bankkártyáknak is alakítottak ki zsebeket, így az egyetlen dolog, amire még figyelnünk kell: a kulcsaink.
 
Az Iphone telefontok, Samsung telefontok, de legyen bármilyen más telefonhoz tokunk  egyszerűvé teszik hétköznapjainkat, a karcsú profil teljesen védett, valódi bőrből készült külső réteg, amely tartós, kopásnak ellenáll, hogy védelmet nyújtson a mindennapi használat közbeni külső hatások ellen, legyen az hideg, meleg. Egy telefontok akkor éri el a legjobb hatást, és teljesedik be használata, mikor az az érzésünk, hogy a tokkal sokkal jobban néz ki kedvencünk, amely nélkül sokan már élni se tudnának, hiszen nem tudják közkincsé tenni a különböző közösségi oldalakon életüket.
 
A kifinomult kivitelezés, melyet a finoman cserzett bőr magas minősége biztosít, ami fantasztikus érzést nyújt. Amikor elkezdjük használni az idő múlásával még esély van egy arisztokratikus patinára is.