A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Bőr és műbőr táska gravírozás

Ajándékozd meg szeretteidet, családtagjaidat vagy esetleg munkatársadat egy különleges ajándékkal, egyedi személyre szabott bőrtáskával, műbőrtáskával. Szeretnél egyedi ábrát, monogramot, logót a táskádra? Mi elkészítjük neked!
Nem tudod milyen ajándékkal lepd meg kedvesed születésnapra, ballagásra esetleg házassági évfordulóra? Segítünk: egyedi, monogramozott, különleges grafikával ellátott bőrtáskával, így egy nagyon praktikus, csodaszép, egyedi használati tárgyat ajándékozol.


Lézergravírozás
 

LézergravírozásBőr és műbőr gravírozás, egyedi megjelenést kölcsönöz a táska tulajdonosának.  A legtöbb bőr és műbőr nagyon szépen gravírozható, az ötleteknek nincs határa, bármilyen kép, ábra, grafika megjeleníthető. a lehetőségek végtelen számú kombinációját kínáljuk. A leggyakrabban a monogramjukat kérik belegravíroztatni a táskába, hogy személyes tárgyként funkcionáljon, amely táska korábban az ipari termelés egyik darabja volt csupán.

A valódi bőrből készült laptoptáska, üzleti táska egy igazán csodálatos ajándék nőknek, férfiaknak egyaránt. De amennyiben ennél még szebbet szeretnél, válaszd a bőrgravírozást. Képzeld el, milyen hatása van egy tárgyaláson saját, személyre szabott táskával megjelenni. Sajnos sokan nem veszik figyelembe, hogy a luxusautónkat kinn hagyjuk a parkolóba, sőt néha még a közelben sem tudunk megállni. Bemegyünk egy tárgyalásra kopott táskával, gyűrött ingben, ICO tollal a zsebünkben? Ugye, nem!

Bőr táska

Amennyiben szeretnénk stílusunkat, szépségérzékünket megmutatni, figyeljünk a részletekre. Egy szép Mont Blanc toll, méretre szabott öltöny, Longines óra, és egy gyönyörű, valódi bőrből készült gravírozott táska. Tűnj ki a tömegből, amit nem csak a személyre szabott autóddal tehetsz meg.

Az idősebbek biztos emlékeznek még, hogy pár évvel ezelőtt még az autók extra felszerelés listája kb. egy oldalnyi volt. Ma vannak márkák, amik több tízoldalas listával rendelkeznek, hogy minél egyedivé tehessük kedvenc négy kerekünket. Ez ma már érvényes bőrtáskánkra is. 

Lézergravírozás

 

A lézeres gravírozás adta meg a technikai lehetőséget arra, hogy bármilyen szöveg, grafika vagy fénykép esztétikusan tudjon megjelenni táskánkon. A gravírozás formája, ára mindig egyedi egyeztetés alapján kerül elkészítésre, amely emailben vagy telefonon történik.Turbózd fel Te is bőr vagy műbőr táskádat!

 

Vissza a blogra!