A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Bokacsizma az őszi/téli szezon slágere

Bokacsizma
A legfiatalabbak is emlékeznek még a Guns N' Roses dalára, a November Rainre, milyen is egy romantikus séta a kivilágított városban, miközben hullanak a falevelek.
Ebben az időszakban reggelente ködös, párás idő fogad minket. Napközben, ha szerencsénk van kisüt a nap, ha nem 
Bokacsizma
akkor marad a szürkeség. Ha még rosszabb, akkor szemerkél, esik az eső egész nap. Milyen cipőt is viseljünk ezeken a napokon, hogy kényelmes is legyen, meleg is legyen, de ne túl meleg, mert az sem jó.
 
A megfelelő válasz, bokacsizmát:
A mostani szezon egyik slágere az állat mintás lábbeli, amelyek a melegebb évszakokban kizárólag csak a kígyó és a párduc mintára korlátozódnak. De idén ősszel lehetünk kreatívabbak, bátrabbak is: Ha a cipőnkre szeretnénk a hangsúlyt fektetni, és ezzel szeretnénk öltözékünket feldobni, akkor válasszunk, zebra, leopárd vagy zsiráf mintás cipőt. Érdekes ötlet a idén még a klasszikus csizma sportos változata is. Ez egy klasszikus cipőforma, de gumi talppal. A választás merész, de érdemes hangsúlyozni, hogy ezek a trendek nem zárják ki a klasszikus csizmát, bokacsizmát. Amennyiben maradunk a jól megszokott bokacsizmánál, akkor idén válasszunk velúr anyagból készült változatokat.
 
Színben is lehetünk bátrabbak idén, mikor bokacsizmánkat kiválasztjuk, a hlfshoes.com webáruházban sok izgalmas modell közül választhatsz, akár ingyenes szállítással.
 
BokacsizmaA női cipős szekrényből nem hiányozhat a női bokacsizma, az egy kötelező darab. A bokacsizmát bármilyen ruhadarabbal tudod kombinálni, legyen az egy lezser farmer, kosztüm vagy szoknya. Arra figyeljünk, hogy a szín összeállítás ne legyen egyhangú, vagy a másik véglet a túl színes változat sem előnyös, főleg azoknak, akik
súlyfelesleggel küzdenek.