A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Az Adidas legújabb sportcipői

Adidas legújabb sportcipői, a termékfejlesztés nagyon összetett folyamat, mikor egy sportcipő megjelenik a sportboltok, webáruházak virtuális polcain már rég egy újabb modell fejlesztésén dolgoznak a tervezők. Az innovatív folyamat, amely végén megjelenik a kényelmes, modern Adidas sportcipő hosszú időt vesz igénybe. A tervezőknek valamilyen szinten a jövőbe kell látniuk, hogy milyen lesz a divatos, kényelmes utcai sportcipő évek múlva. Több esetben egy meglévő modellt, amely már sikeres volt, fejlesztenek tovább.
 
Adidas
 
Adidas BoostIlyenre jó példa az Adidas Boost modell család, amelynek a továbbfejlesztett változata az Adidas UltraBoost sportcipő. A fejlesztési folyamatot nagyban meggyorsította a 3D-nyomtatási technológia alkalmazása. Az Adidas márka dizájnereinek munkáját nagyban segíti az egyedülálló 3D-s nyomtatású középtalp, felsőrész, stb. készítése. Az Adidas leendő középtalp kinézetét bármikor tudják ezen technológia használatával tesztelni, továbbfejleszteni. A cél a minél kényelmesebb futócipő, sportcipő megteremtése, hogy a legjobbat biztosítsák a profi sportolók számára is.
 
Elég ha csak az Adidas Alphabounce modellekre, vagy az Adidas Prophere, Adidas NMD modellekre gondolunk. Természetesen a termékfejlesztés során még mindig nélkülözhetetlenek a profi sportolók adatai. Több mint 4000 sportoló adata tette lehetővé az Adidas számára, hogy pontosan beállítsák a középtalpat a futók mozgásához, a kényelem és a megfelelő tartás érdekében. Mindig ott ahol leginkább szükség van rá.

Adidas bannerNapjainkban a fejlesztés során az tud eredményes lenni, amely márka megfelelően tudja kombinálni és felhasználni a korábbi adatokat és a digitális tervezést. Ezáltal olyan gyönyörű modellek jönnek létre mint az Adidas PureBoost vagy az Adidas Duramo. Izgalmas és modern dizájnnal rendelkező sportcipő fejlesztésében nagy szerepe volt a legújabb technológiának. Ezért is lett ilyen figyelemfelkeltő az Adidas AlphaBounce Instinct sneakers. A már meglévő modellek vásárlói visszajelzéseiből is sokat tanulnak az Adidas fejlesztői, az észrevételeket felhasználják a sportcipő következő generációjának építéséhez. A folyamatos visszacsatolás nagyon fontos a sportolók és a hétköznapi használatra vásárlók körében, hogy megértsék az Adidasnál, hogyan "élnek" és teljesítenek az Adidas sportcipői.

AdidasA folyamatos vásárlói visszajelzések kapcsán fedezte fel a márka, hogy nekünk vásárlóknak igenis nagyon fontos a környezetvédelem, a környezettudatos gondolkodás. Már egy korábbi blog bejegyzésünkben írtunk az Adidas és a Parley Ocean Plastic együttműködéséről. 

Az Adidas számára fontos, hogy mikor a lábadon van egy ikonikus sneakers, például egy Adidas Superstar, akkor is érezd a jövőt. A fejlesztés soha nem áll le, aki megáll, az pár nap múlva lemarad.

De akkor mi lehet a végső cél? Hiszen ennek az örök körforgásnak talán soha nem lesz vége? A végső cél talán a pontosan hangolt, kényelmes sportcipő, hogy mindenki számára egy élvezet legyen a sport.