A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Az 5 legjobb Brodrene férfi táska 2020-ban

A mai blog cikkünkben szeretnénk bemutatni a Brodrene márka legjobb férfi táskáit, amelyek elválaszthatatlan egészet alkotnak öltözékünkkel, akár munkába, iskolába menet.

Brodrene


Munkába menet szükségünk van egy olyan férfi táskára, válltáskára, laptoptáskára amely méretben és stílusban egyaránt illeszkedik hozzánk. A táska mérete továbbra is egyéni ízlés kérdése, sokan egy nagy, tágas válltáska mellett döntenek, amelybe könnyen illeszkedik a laptop és a szükséges dokumentumok.

A Brodrene férfi táska választékában sok fajta méret, szín és forma közül választhatunk. Választásunkat mindig aszerint alakítsuk ki, hogy még a legszebb bőrből készült Brodrene laptoptáska sem fogja ellátni a funkcióját, ha stilisztikai szempontból nem igazodik a ruhatárunk alapdarabjaihoz.  

  
BrodreneAz első Brodrene táska amelyet bemutatunk, a 9923-as Brodrene férfi táska modell. Intelligens alkalmi stílus, egy kis individualizmussal fűszerezve. A táska mérete: 39 cm hosszú, 29 cm magas és 9 cm mély. Ez a méret teljesen tökéletes egy átlag európai férfi magasságához. A táska jó minőségű marha bőrből készül, amely a legújabb környezetvédelmi szabályok betartásával készül.
A táskába 15 colos laptop kényelmesen elfér. Ehhez a Brodrene táska modellhez szállítunk vállpántot is, így nem csak kézben, de vállon is tudjuk viselni.
 
Amennyiben nem szeretnénk ekkora táskát magunkkal vinni, esetleg az esti randinkra, buliba készülünk, ahova nem szükséges, csak a mobiltelefonunk, irataink és kulcsaink, akkor javaslatunk a következő:
 
A Brodrene BT05 modell szintén valódi bőrből készült, a méretei alapján, amelyek 16 cm széles, 22 cm magas és 10 cm mély, egy szolid kísérőd lesz az esti programodhoz, a zsebek cipzárral zárhatóak, így az idegen tekintetek elől tökéletes védelmet kapnak értéktárgyaid.
 
 
BrodreneAmennyiben nem szereted az elegáns stílust, hanem lazább szerelésben szeretsz csavarogni a városban, akkor a Brodrene BL09-es modelleket javasoljuk, A valódi bőrből készült válltáska majdnem kocka alakú, hiszen 26 cm magas és 25 cm széles. Erőteljesen emlékeztet minket a hasított bőrből készült válltáska a 70-es évek divatjára. Aki szereti ezt a korszakot imádni fogja ezt a Brodrene bőrtáskát.

A könnyed stílusnak a alapja a laza dzseki, mind a stílus, mind az anyag szempontjából, valamint egy férfi ing és klasszikus farmer. Ha ehhez a stílushoz táskát, laptoptáskát választunk, akkor nagyobb szabadságot engedhetünk meg magunknak az anyag és a forma szempontjából.
 
 
BrodreneEzért a negyedik javaslatunk egy műbőrből készült Brodrene táska. A műbőr tökéletes minőségű, és azoknak ajánljuk, akik elutasítják a bőrből készült termékek viseletét. A férfi táska tervezése és felépítése megegyezik a bőrből készült bőrtáskákkal.
 
Mindent " tud" a műbőrből készült táska mint amit egy stílusban hozzá hasonló bőrtáska. Varrott zsebek, legjobb minőségű cipzárak és különféle fémből készült kiegészítők, mint a csat, szegecsek a táska alján megtalálhatóak a műbőrből készült táskákon. Azt meg kell megemlítenünk, hogy ez a táska csak kézi táska, ehhez nem szállítunk vállpántot.
  
A cikkünk végén szeretnénk bemutatni egy örök klasszikust, amely mindig is divatos marad, hiszen a stílus, elegancia soha nem megy ki a divatból.
 
BrodreneA Brodrene C10-es utazó táska valódi bőrből, gyönyörű gesztenye barna színben. Ez a szín kellemes harmóniát áraszt ezért is választotta a Brodrene tervező csapata ezt a színt ehhez a klasszikus formatervezésű táskához.
 
Az elegáns póló, pulóverek, farmer nadrág, cipők mind kényelmesen elférnek ebben az utazó táskában. A valódi bőrből készült Brodrene utazó táskát férfiasan a hátunkra fektetve, de vállpánttal is tudjuk hordani. Az elegáns, minimalista stílusú bélés fokozza az összhatást, amely ez a táska sugall a külvilág számára. Fontos, hogy az utazó táska modern anyagokból, de hagyományos technológiával készül, amely révén egy igazán vonzó összhatás jön létre. A kétüléses sportautónkban tökéletesen fog mutatni. 
 
Ne feledjük, a megfelelően kiválasztott, impozáns férfi táska, válltáska, laptoptáska csak növeli megjelenésünk férfias jellegét. A Brodrene pontosan ebben partnerünk.