A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Alsós iskolatáska

ErgobagKészülünk a szeptemberi tanévkezdésre, hiszen minden gyermek hatalmas élményekkel kezdi meg az idei tanévet. Az elmúlt évben megközelítőleg 1,6 millió diák kezdte meg tanulmányait évkezdéskor. A tanévkezdés a szülőknek komoly fejtörést okoz. Főleg azoknak a szülőknek fájhat a fejük, akik gyermekei most kezdik meg az iskolát. Tornacipő, sportcipő, iskolatáska, írószerek, stb. Nem is sorolom, mert a lista végeláthatatlan.
 
Az egyik legfontosabb iskolaszer, az iskolatáska. Minden gyermeknek szüksége van egy tökéletes iskolatáskára, hogy minden szükséges tanszer, könyv elférjen benne. Mivel a könyvek és tanszerek súlya tetemes, ezért az iskolatáska a lehető legkönnyebb kell legyen. Ergobag
 
Áruházunk által forgalmazott Ergobag és Herlitz iskolatáskák a legkönnyebbek. Súlyuk 1-1,5 kg között mozog. Az iskolatáskák külső és belső megjelenésének kialakításakor a tervezők számára legfontosabb inspirációforrás a gyermekek végtelen képzelete. Az alsós iskolatáskák gyönyörű állat motívumokkal vagy rajzfilm figurákkal kápráztatnak el bennünket felnőtteket és gyerekeket egyaránt, hogy gyermekünk hatalmas kedvel viselje táskáját.
 
Az általunk forgalmazott iskolatáskák kitűnnek ergonómiával, funkcionalitással, dizájnnak a többi iskolatáska közül. Az Ergobag táskák természettudatos iskolatáskák, fontos, hogy alapanyaguk 100% újrahasznosított PET palackból készül. Így minden táska megvásárlásával óvjuk környezetünket. A műanyag palackok és egyéb termékek hatástalanítása hatalmas feladat korunk emberének. Amely problémát csak közös erővel tudjuk legyőzni.
 
ErgobagFontosnak tartjuk, hogy gyermekeink figyelmét is felhívjuk arra, hogy miből készült táskát viselnek hátukon, hogy a környezettudatos gondolkodás már fiatalon körbe vegye őket.
 
Ergobag
Valamint gyermekeink könnyebben megismerik környezetüket, a táskán található állatmintákkal is közelebb hozzuk az állatvilágot a gyerkőchöz. Meg kell említeni a kitűnő dizájn és  környezettudatosság mellet a tökéletes ergonómiát.
 
Az Ergobag és Herlitz iskolatáska sok éves tapasztalat, vásárlói visszajelzés alapján került kialakításra, hogy a gyermekeink testalkatának legmegfelelőbb táska, iskolatáska kerüljön a hátukra, vállukra. Az iskolatáskák alsósoknak párnázott, állítható váll és mellpánttal rendelkeznek.
 
Számunkra fontos, hogy a táska, iskolatáska sokáig tudja szolgálni gyermekeinket ezért olyan alapanyagból készülnek amely könnyen tisztítható. Impregnált anyag révén a táskák egy könnyed mozdulattal letörölhetőek.