A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Ajándékötletek férfiaknak

Ajándékötletek férfiaknak
Légy kreatív ebben az évben és felejtsd el azokat az ajándékokat mint a nyakkendő, férfi zokni, kulcstartó. Ezekből párodnak, édesapádnak már több tucat áll a szekrényben. Válasszunk csodálatos ajándékokat, melyeket a férfiak imádni fognak. Remélhetőleg még a vásárlási élmény is ezáltal számodra izgalmasabb lesz.

Férfi ajándékLégy kreatív ebben az évben és felejtsd el azokat az ajándékokat mint a nyakkendő, férfi zokni, kulcstartó. Ezekből párodnak, édesapádnak már több tucat áll a szekrényben. Válasszunk csodálatos ajándékokat, melyeket a férfiak imádni fognak. Remélhetőleg még a vásárlási élmény is ezáltal számodra izgalmasabb lesz.

Egy üveg finom kölni helyett válassz személyre szabott ajándékot, laptop táskát, bőrből készült utazótáskát gravírozással. Amennyiben szeretnéd az ajándékot még személyesebbé tenni, rendeld meg a férfi táskát gravírozó szolgáltatásunkkal. Amennyiben kiválasztottad a megfelelő táskát, pénztárcát, keress meg bennünket a sho@hlfshoes.com email címen. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre, segítenek a minta és méret kiválasztásában. Valódi bőrből készült táskákra, pénztárcákra elhelyezzük párod, szerelmed monogramját, esetleg olyan motívumot, dekor elemet amit te szeretnél. Ehhez nem kell mást tenned, mint kiválasztani a megfelelő színű és formájú bőrtáskát.

Férfi ajándék
A bőrtáska, bőr pénztárca illata hihetetlenül csábító dolog. Ezt az élményt tudjuk fokozni a megfelelő személyes monogrammal. Nincs is annál különlegesebb mikor párod a saját monogramjával ellátott laptoptáskával megy el egy sikeres tárgyalásra.
 
Milyen táskát is válasszunk gravírozásra? A gravírozás főleg barna, világos barna, bordó, szürke üzleti táskán, laptop táskán mutat jól. Ezért javaslatunk, hogy kerüljük ebben az esetben a fekete és sötétbarna színű férfi bőrtáskákat. A második fontos kérdés férfink milyen színű kiegészítőket visel az öltönyhöz, vagy a sportosan elegáns zakójához, nadrágjához? Amennyiben elegáns bőrcipője világos barna illetve férfi öve is hasonló árnyalatú, megtaláltuk a megoldást. A lényeg, hogy passzoljon színben egymáshoz a táska, a cipő, az öv és esetleg az óra szíja is. 

Férfi ajándékA lényeg az, hogy fontos egy olyan színkombinációt választani, amely az Ön embere számára tökéletes. Az ajándékozás egy emlékezetes pillanat, amelyeket csak Ti ketten éltek meg. 

Amennyiben pasid egy szuper férfias típus, válassz bőrből készült utazótáskát gravírozáshoz. Nagyon személyes ajándék, ugyanakkor nagyon praktikus is, mivel a 
táska monogramja révén könnyebb megtalálni azt, ha elveszne. Az elegáns, mégis személyes ajándék egy biztos siker a férfiaknál, legyen szó születésnapról, névnapról. 

Milyen formájú bőr táskát válasszunk párunknak, férfi rokonunknak?
 
Férfi ajándék
Javaslatunk, hogy  olyan masszívnak és erőteljesnek kell lennie a férfi táskának, mint ő, és ösztönöznie kell arra, hogy minden alkalommal viselje is azt. Amennyiben férfi laptop táskára szeretnénk gravíroztatni, nézzük meg, hogy párunk milyen méretű laptopot használ.
 
A  karcsú, vékony testalkatú férfiaknak válasszunk vékonyabb, bőrből készült üzleti táskát. Maximum 10 cm vastagság az ami még megfelelő egy átlag testalkatú férfinak. Fontos, hogy a bőrtáska arányaiban illeszkedjen a férfi alakjához. A férfi pénztárca gravírozva is megfelelő ajándék. A legtöbb férfi nagyon kevés kiegészítőt visel.
 
A férfiak, velünk nőkkel ellentétben a férfi kiegészítők esetében fontosnak tartják, hogy működőképesek és célorientáltak maradjanak. Abban az esetben, ha gravírozott, személyre szabott pénztárcát ajándékozunk férfinak születésnapi ajándékként. Fontos, hogy olyan férfi bőr pénztárcát válasszunk, amely megtestesíti a stílusérzetét, de egyúttal egy célt is szolgál.
 
Ne feledjük, hogy a pénztárca a táskával ellentétben jóval kisebb olyan felülettel rendelkezik, ahova gravírozni lehet. Elképzelésünktől függően a férfi pénztárcára gravíroztathatja nevét, kezdőbetűit, de táskára akár inspiráló idézetet vagy akár egy egész képet is.