A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Adidas Ultraboost futócipő

Amennyiben olyan futócipőt szeretnél, amely pihe könnyű, zokniként öleli körbe lábunkat, kellően tapad a futófelülethez, akkor megtaláltad a számodra megfelelő futócipőt. Az Adidas ebbe a sportcipőjébe integrálta azt a tudást, tapasztalatot, amit az International Space Station (ISS) szakembereivel közösen  fejlesztettek ki. Az űrkutatásban dolgozó szakemberek maximalizmusa sokat segített a márkának abban, hogy a könnyedségben, illesztési pontosságban sokat fejlődjön. Az eredmény: Adidas UltraBoost 20 futócipő.

Ultraboost

Ulraboost 20Az Adidas UltraBoost 20 futócipő a márka és az International Space Station közötti együttműködésnek köszönhető. Az UltraBOOST modellek az Adidas Boost modelljeinek továbbfejlesztett változatai. De mitől is olyan tökéletes ez a futócipő? Angolul OPTIMAL ENERGY RETURN-nek hívja a márka az optimális energia visszanyerő rendszert, amelyet a sportcipőbe épített. A futócipő az UltraBoost rendszernek köszönhetően a lábunkra nehezedő erőt minimálisra csökken. Az új Ennek a technológiának ez egyik középpontja az Ultraboost 20 középtalp. Ez az új középtalp 20%-kal több Boost-ot, vagyis poliuretán gömböket tartalmaz mint a korábbi rendszer.

Ez által az UltraBoost sportcipők még komfortosabbak még kényelmesebbek lettek. Ahhoz, hogy egy futócipővel elérjük a megfelelő teljesítményt, szükségünk van a Continental gumiból készült külső talpra. A tapadás tökéletes, nem csúszik, az elrugaszkodás megfelelő. Ezt támogatja a StretchWeb talp.

Megvizsgáltuk az UltraBOOST középtalpát, talprészét, de a most szeretnénk a felsőrészre fókuszálni. A 3D sarokmerevítő jól látható a cipő külső részén.

Ulraboost 20

Az Adidas az UltraBoost 20 futócipőnél olyan felső rész kialakítást alkalmaz amely mint egy zokni veszi körbe lábfejünket. Ennek az angol megfelelője a Sock like Fit elnevezés. Az Adidas Primeknit technológiának köszönhetően a sportcipő felső része a lábunkat körbeölelő sportcipőt űrtechnika pontosságával illeszti össze. Ennek is köszönhető az ISS-el való együttműködés. 

Ulraboost 20Ezáltal még stabilabb tartás és hajszálpontos kivitelezés lehetséges, amely fokozza a mozgást. Minden nap egy új lehetőség, még jobb teljesítményt elérnünk a futópályán vagy futás közben a városban.

Az Adidas UltraBoost futócipővel azt teheted amit szeretsz, a csak a futásra kell koncentrálnod. Ezeknek a nagy teljesítményű futócipőknek a lábunkat átölelő kötött felső része van, amely révén a sportcipőbe nem fülled be a lábunk, nincsenek kellemetlen szagok.

Az Adidas UltraBoost izgalmas színkombinációkkal jelentkezett, amely révén még izgalmasabb választás a futócipők között. (Képforrás: Adidas)