A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Adidas Torsion rendszer

Adidas a Torsion rendszerének köszönhetően, több fajta sportcipőjébe beépítette ezt a rendszert, ami a sportcipők nevében is szerepel. Sneakersekbe, futócipőbe, teniszcipő egyaránt. Tökéletes megoldás a mai igények megfelelő kiszolgálása érdekében. 
 

Adidas torzionAz ADIDAS TORSION TRDC sportcipő lehet akár színes vagy egyszínű, mindig tökéletes választás, ha egy ízig-vérig sneakerst keresel.Az Adidas Torsion sportcipőket azoknak ajánljuk akik saját útjukat járják, szeretik felfedezni az ismeretlent. Légy naprakészen divatos ezekben az Adidas Torsion TRDC cipőkben. A könnyű felsőrész tökéletes megjelenést kölcsönöz számunkra, a dizájnt a futócipők ihlették, hogy minél sportosabb megjelenést mutass.

A sportcipő felső része bőrrel és fényvisszaverő elemekkel van turbózva. A bevált Adidas technológiák ( EVA, Torsion), a rugalmasság és a párnázott kényelem tökéletes élményt nyújt. EVA

 A kompressziós EVA középtalpnak köszönhetően a lábunkra nehezedő hatás tökéletesen kerül csillapításra és Traxion gumi talpnak köszönhetően a futó vagy járó felülettel tökéletes a tapadás, mondhatni egy csúszásmentes sportcipőt sikerült létrehozni. Az Adidas Torsion TRDC egy csodálatos utcai sportcipő, annak minden előnyével, amit az Adidas csak nyújtani tud napjainkban.

 
Az ADIDAS TORSION X sportcipő formára egy úgynevezett holdjáró cipő, egy igazi sneakers. A retro stílusban készült sportcipő talp célja, hogy a következő lépésünk olyan legyen mintha a levegőben járnánk, ahogy a holdon tartózkodók is mozogtak. Az Adidas Torsion X egy igazi utcai sport cipő, ebben sportolni nem lehet. Az Adidas ebbe a modellbe beépítette a Boost középtalp rendszert illetve a cipő X alakú talp kialakítására utal a nevében is szereplő X.A Boost középtalp technológia csökkenti a lábunkat érő ütközés erejét, amelyet ezer apró rész technológiájának is neveznek. Természetesen, ha már ilyen magas talp résszel rendelkezik a cipő, akkor szükséges a megfelelő tapadást biztosító talprész.
Adidas torsion X
Ez a cipő, olyan mint a kupé terepjáró, igazából semmire sem alkalmas, de jól néz ki. Az innováció folyamatosan halad előre, ez miért ne lenne lehetséges a cipőinkre is. Az Adidas mint gyártó a retro stílust teljesen új innovatív technikával töltötte meg, nem elégedtek meg azzal, hogy csak a külsőt fejlesztik, hiszen akkor egy kényelmetlen, hosszú távon hordhatatlan cipő jött volna létre. Ezért is vetették be a Torsion X-et. Hirtelen a lábad ebben a magas talp kialakítással rendelkező sneakersben természetesebben mozog. Középtalp Boost technológia, amely csökkenti a az ütközés erejét, ezer apró rész technológiája
 
Adidas ZX torsion

Adidas ZX Torsion futócipő. Az Adidas ZX Torsion sportcipőket a retro stílus ihlette, amelyet innovatív jelenkori technikával látott el a gyártó. A ZX Torsion modelleket 80-as és 90-es évek divatja ihlette. Ezek a korszak-ugró cipők meghaladják a részek összegét. A ZX Torsion sportcipő steppelt nyelvén lévő nagy Torsion címke utal a cipő X alakú kialakítására amely a stabilitás érdekében történik. A sportcipő felső részén lágy velúr részek, hálós légáteresztő anyag kombinációja van, amely révén extravagáns külső jön létre.

Az energiatakarékos párnázottság alatt az Adidas futó öröksége található, amely több évtizedes tapasztalat, technológiai kutatás eredménye. Az Adidas ZX Torsion hétköznapokra is alkalmas, a sportcipő talpa az Adidas Boost habból készül, valamint a sportcipőn kopásálló gumiréteg található a talp külső részén, hogy az elrugaszkodás és a tapadás tökéletes legyen. A lábfej tökéletes kényeztetését a Torsion System-nek köszönhetjük, amely révén egy modern kori sportcipőt hozott létre az Adidas.

 
Az ADIDAS TORSION COMP  teniszcipő, amelyet a 90-es évek tenisz sportcipői ihlettek, a mai kornak megfelelő csomagolásban. Az Adidas Torsion Comp teniszcipő visszatért, ötvözve a technológiát(Torsion system) a klasszikus atlétikai stílussal. Élvezhetjük ebben a teniszcipőben az Adidas továbbfejlesztett párnázottságának kényelmét, és szabadon mozoghatunk a pályán atlétikai gyorsasággal, rugalmassággal. Az EVA belső és külső talp rendszerének köszönhetően csodálatos játszmákban lehet részünk a teniszpályákon.