A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Adidas Terrex Swift Solo, az outdoor cipők egyik etalonja

Az Adidas közel 50 éve élen jár az outdoor cipők, bakancsok gyártásában. A világ élvonalába tartozó túrafelszerelés technológia nemcsak a cipőkre, hanem  ruházatra is vonatkozik. Az Adidas Super Trekking-et, a világ első könnyű trekking cipőjét a híres hegymászó legenda is viselte.

 

Adidas

 

Adidas

Reinhold Messner osztrák hegymászó, aki egyedül megmászta a Mount  Everest csúcsát, oxigénpalack használata nélkül, 1978-ban, tudja milyen a jó hegymászó cipő. Az Adidas a Terrex  és Terrex Swift Solo cipők gyártásához olyan nagy világmárkák járultak hozzá mint a GORE-TEX®, vagy a Continental™.

Az Adidas Terrex modell sorozat, amelyhez tartozik a Swift Solo, vagy az AX3 túracipő család is, azért jött, hogy inspirálja azokat, akik a saját útjukat szeretnék járni és nagyobb magasságokra törekszenek. Ezért is használt Reinhold Messner hegymászó legenda Adidas hegymászó bakancsokat.

Az Adidas Terrex Swift Solo túrázó cipő felső anyaga ultra könnyű, amely a tartósság és a kényelem érdekében jött létre. Az említett túracipők légáteresztő GORE-TEX béléssel vannak felszerelve, amely minden lépésün folyamán elválasztják a nedvességet lábunktól a száraz kényelem érdekében.

Adidas
 

A gumiból készült szilárd orr kialakítás extra tapadást biztosít számunkra a sziklán való mászás közben illetve külön biztonságot nyújt a legördülő kisebb kődarabokkal szemben, miközben mi arra koncentrálunk, hogy minél hamarabb elérjük a kitűzött célunkat, a hegy csúcsát. 

Aki látta a Free Solo dokumentum filmet amely magyar fordításban annyit tesz, mászókötél nélkül, el tudja képzelni, hogy milyen erőfeszítésre van szükség egy hegy megmászásához. Alex Honnold, aki megtette a szinte lehetetlent, megmászta az El Capitan hegyet minden biztosítás kötél nélkül, egyedül.
 
Adidas
Ahhoz, hogy ilyen és hasonló teljesítményekre legyünk képesek szükségünk van egy tökéletes hegymászó cipőre, de ha csak a hegyekben túrázunk a családunkkal, akkor is elengedhetetlen egy megfelelő tartást biztosító túrabakancs. Az Adidas kínálatában mindegyiket megtaláljuk.
 
Az Adidas Terrex cipőit úgy tervezte a márka, hogy mi szabadon élvezhessük a friss levegőt, és fantáziánknak semmi sem szabjon határt. legyen az kitaposott ösvény vagy kevésbé ismert út. A Terrex cipőit és bakancsait a szabadtéri tevékenységünkhöz találta fel az Adidas, olyan anyagokból, amelyek révén bármilyen körülmények között fel tudunk jutni a csúcsra, legyen az terepfutás, akár túrázás vagy hegymászás. Adidas
 
Ezt a könnyedséget és megfelelő tapadást köszönhetjük a  Continental ™ guminak, a TRAXION kíváló talpnak, a GORE-TEX® bélésnek, a Climawarm és a PrimaLoft® szigetelésnek.
 
Túrára fel!