A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Adidas Terrex Swift Solo, a tökéletes férfi cipő

Az Adidas TERREX Swift Solo cipőket a szabadtéri sportok szerelmeseinek tervezték, különösen a túrázás szerelmesei kedvelik az Adidas ezen modelljét. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy az Adidas ezen sportcipője tökéletesen alkalmas többcélú felhasználásra is.
 

Adidas Terrex

Miért is kedvelik ezt a modellt a vásárlók? Miért állítjuk, hogy egy tökéletes választás?

Adidas Terrex
Miért vált a TERREX Swift Solo népszerű életmód sportcipővé, és milyen környezetben teljesít a legjobban? Erre a kérdésre keressük a választ ezen cikkünkben:Véleményünk szerint az Adidas TERREX Solo sportcipő népszerűségének titka a funkcionalitásában rejlik, amely tökéletesen megfelel a sportemberek igényeinek és elvárásainak. Az Adidas sportcipő textil felső résszel rendelkezik, GORE-TEX membránnal és csúszásmentes talppal. A sportcipő nagyban hasonlít egy hegymászó cipőre, hiszen az orr kialakítása is erre utal, hogy a gumitalp része egyik oldalon felhúzódik a cipő orrára.
 
A sportcipő felső része légáteresztő és vízálló, köszönhető a textil felső résznek, amely ultra tartós flip fóliából készült, légáteresztő GORE-TEX membránnal.
 
Mivel a  cipő légátersztő képessége tökéletesen működik, így abszolút  alkalmassá teszi nyári melegben való használathoz. Az, hogy ez a használat a városi dzsungelben, vagy a természet lágy ölén, ez minden esetben ránk van bízva. Mindenesetre minden terepen tökéletesen megállja a helyét az Adidas eme sportcipője. A vízálló membránnak köszönhetően a kora tavaszi olvadásakor is tökéletes választás, hiszen a felső részről már írtuk, hogy vízálló. A többrétegű felsőrész hideg téli hónapokban is meleg és kényelmes. Nincs akadálya, hogy ilyenkor is túrázásra induljunk, a gumitalp tökéletes tapadást biztosít a fagyos terepen is.
Core tex cipő
 
A TRAXION rendszerrel felszerelt talp garantálja a sportcipő tapadását bármely felülethez, legyen az jég, hó, sár stb,..
A legmodernebb technológiák által biztosított kényelem a természetben töltött séták alkalmával mutatja meg hatását. Azt már bemutattuk, hogy az Adidas a Terrex Swift Solo cipő külső részét milyen profin alkotta meg, akkor ehhez egy tökéletes belső kialakítás kell, hogy párosuljon.
 
A tökéletes sportcipőhöz illeszkedő belső bélés, amely a sportcipő meglepő könnyűségével jár együtt. Mindez köszönhetően a kiváló minőségű és funkcionális alapanyagok használatának, a TERREX Solo sportcipők könnyebbek, mint sok másik sportcipő.
Adidas Terrex
 
Bemutattuk a Terrex Swift Solo külső előnyeit, belső kialakítását. Egy cipő mindig is divattermék marad, ezért fontos az elegáns és sportos megjelenés. Az Adidas odafigyel a legkisebb részletekre is, így sikerült egy tökéletes sportcipőt megalkotni. Azt kell mondanunk, hogy ez a sportcipő 4 évszakos cipő, amely sok sport kedvelő férfi számára egy álom vált vele valóra.
Eddig ez az álom irreálisnak tűnt. A hihetetlen, hogy a fiatalemberek, férfiak hölgy családtagjai folyamatosan panaszkodtak a férfi cipő választásának nehézségeiről. Az Adidas Terrex Swift Solo megérkezésével minden megváltozott. A jövő elkezdődött.