A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

A telitalpú szandál rejtelmei.


A klasszikus szandál lapos talppal rendelkezik. A szandál lapos talppal tökéletes az elegánsabb stílusokhoz is. A klasszikus szandálok amelyek alacsony sarokkal rendelkeznek, nemcsak a hölgyek körében népszerűek, hanem a férfiak körében is. De térjünk is vissza a női szandálokhoz.
 
 
A mai modern szandálok nemcsak vastag vászonból készülnek, mint a 80-as években, hanem a bőrből vagy velúrból készült telitalpú szandálok készülnek egyre gyakrabban. Napjainkban a szandálok felső része inkább természetes alapanyagból készülnek, főleg, ha ez a szandál alacsony talppal rendelkezik. Aki nem a magas sarokra esküszik, az a nagy számok törvénye alapján inkább szereti a természetben való kirándulást, túrázást. Így számukra fontos a kényelem, a tartósság. 
 
A szandálok színe is ebben a vásárlói körben inkább a klasszikus sötét színekre koncentrálódik. A fekete színű női szandál továbbra is klasszikusnak számít, bár a szandálok színei manapság rendkívül lenyűgözőek, intenzívek, Gondoljunk csak a Crocs szandálokra, papucsokra amelyek milyen széles színskálával kaphatóak.
 
 
De ha visszatérünk a klasszikus bőrből készült telitalpú női szandálhoz, akkor látni fogjuk, hogy rózsaszínű, menta és kék színű szandálok is részt követelnek maguknak a piacon. A vörös és a sárga szín telitalpú modellek is érdekesnek tűnnek, főleg azon hölgyek körében akik a figyelemfelkeltő öltözködés hívei. Amennyiben az extrémebb stílus képviselői vagyunk, akkor a szandálunk talpa akár 3 vagy 4 cm vastagságot is meghaladhatják. Ez természetesen azon hölgyeknek ideális, akik magassága nem éri el a 160 cm-ert, hiszen ezzel növelik magasságukat, miközben divatos, trendi külsőt is kölcsönöz számukra. 

A telitalpú szandál kifejezetten nyáron remek választás, mivel sokféleképpen viselhetők. Lehetőleg laza és hétköznapi öltözékhez javasoljuk.. Fontos, hogy mindig mezítláb viseld őket. Kombinálhatjuk kedvenc farmerünkkel, vászon  nadrággal, de ha lehet mackó nadrággal már ne.
 
Viszont színes rövid nadrágokkal, shortokkal és könnyed blúzzal tökéletes választás való kombinálásával. Soha ne feledd : a szandál könnyű és tipikusan nyári lábbeli, ami azt jelenti, hogy nem szabad kosztümmel viselni. Lenvászon nadrággal és egy kényelmes pólóval is jól mutat, biztos megfordulnak utánunk a férfiak. 
Milyen stílusokhoz lesznek tökéletesek?
Nyári ruhával és nőies, széles karimájú szalmakalapkal viselve nagyon stílusosak leszünk egy telitalpú női szandállal nyaralásunk alkalmával. 
 
 
                                                                                                                               Vissza a blogra!