A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

A tavasz és nyár slágere a női szandál

Női szandálA női szandál kiválasztása a cipő egyszerűsége ellenére meglehetősen bonyolult feladat. Ez nem csak a megjelenésről szól, hogy mi  néz ki jól a lábunkon, hanem a kényelemről, biztonságról is. Pontosan azért nehéz egy kényelmes női szandál kiválasztása, mert amennyiben valahol kicsit is nyom, akkor az már kihatással van az egész közérzetünkre. Nagyon fontos szempont a biztonság is, ez pedig a sarok magasságával függ össze. 
 
Először válasszuk ki mely színű szandál áll jól nekünk, illetve milyen szín összetételű a ruhatárunk, hiszen mit kezdünk egy rózsaszín női szandállal, ha nincs mihez felvegyük. Általában a vörös női cipőket a nőiesség jelképének tartják, és tökéletes módja a női vonzerő hangsúlyozásának. Azonban, ha ilyen színű női szandált, főleg magas sarokkal, vásárolsz először a tavasz-nyár kezdetekor, mi azt javasoljuk, hogy az első szandálunknál amit a szezon elején vásárolunk, jobb a semleges vagy univerzális színekre hagyatkozni. Hogy melyek ezek a színek? A krém vagy a fekete színű női szandál az amit szinte minden ruhaneműhöz fel tudsz venni. Számos előnnyel rendelkeznek ezek a színek.
 
Női szandál
A feketéről és ezáltal a fekete szandálról szinte el sem kell mondani, hogy minden alkalomhoz illik. Bármilyen öltözéket fel tudunk hozzá venni. Azt is szinte minden hölgy tudja, hogy a fekete slankít, vagyis vékonyabbnak látszunk. Ennek köszönhetően a sziluettünk könnyűvé, légiessé válik.
 
Ha már beszereztük az alap szandálunkat, akkor már lehetünk bátrabbak, ami a színeket illeti, a 2019-es szezon egyik slágere a korall színű szandálok, cipők. Szóval, ha az egyéniségedhez közel áll, csak bátran válaszd ezt a kellemes színű női cipőt.
 
Sokszor elmondtuk már, hogy a megfelelő méret a legfontosabb a cipő kiválasztásakor. Ez a jellegű probléma a szandáloknál aztán kifejezetten hatványozódik, hiszen itt nincs cipőfűző, amivel szorosabbra tudjuk húzni lábunkon a cipőt. Csattal tudjuk rögzíteni a szandált lábunkhoz, esetleg gumírozott hátsó pánttal. Amennyiben túl kicsi szandált választunk magunknak, akkor vágni fogja a bokánkat, amennyiben pedig nagyobb méretű nyári cipőbe ruházunk be, akkor leesik a lábunkról, ami amellett, hogy bizonyos esetekben vicces, de lehet veszélyes is. 
Női szandál
 
Gondoljunk csak bele a mozgólépcsőn lerepül a lábunkról a nem megfelelő méretű szandálunk. Már nem is annyira vicces. Szóval, hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű női szandált? Amennyiben webáruházból rendelünk női szandált, a legfontosabb, hogy tudjuk a talphosszunkat, és ez alapján adjuk le megrendelésünket. Mikor megérkezik a csomag otthonunkba, vegyük fel mindkét szandált lábunkra, és próbálgassuk, hogy a megfelelő méret érkezett.
 
Női szandál
Melyik sarok lesz tökéletes nekem? A többség nyáron mindennapi használathoz a lapos sarkú szandált helyezi előtérbe. De az ünnepi eseményekre mindenkinek ajánljuk a magas sarkú női szandált. Hiszen, ha nyár akkor itt az esküvők, eljegyzések, keresztelők ideje. Próbáld meg elkerülni a nagyon magas és vékony sarkú szandált.
 
Tudjuk, hogy nagyon nőies a magas sarkú szandál, hiszen optikailag meghosszabítja lábunkat, de gondoljunk a biztonságunkra, milyen magas sarokkal tudunk kényelmesen táncolni, sétálni, esetleg futni. Van egy futóverseny ahol csak és kizárólag magassarkúban, magas sarkú szandálban lehet részt venni. Az aztán a verseny. 
 
Ennek ellenére a mi javaslatunk az 5-8 cm magas sarok. Amennyiben még kezdő vagy, ami a magas sarkú cipőket illeti, akkor javasoljuk, hogy kezdd vastagabb sarokkal, ne rögtön a tűsarokkal. Pedig milyen szexi egy tűsarkú női szandál.