A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

A női táska

Női táskaAz ideális női táskának univerzálisnak kell lennie, vagyis sok stílushoz kell passzolnia, és kiváló minőségű anyagból kell készüljön, legyen az jó minőségű műbőr, vagy valódi bőr. A női táska egy igazi társ a mindennapokban, hiszen a hölgyek magukkal viszik a "félházat", szokták mondani a férfiak kicsit gúnyolódva.
 
A női táska vásárlása egy hosszú távú befektetés, ezért fontos, hogy alaposan gondoljuk végig, mire is van szükségünk valójában. Áruházunkban sok női táska található, változatos színekben és kivitelben. Minden modell egyedi, különleges, ezért érdemes befektetni abba a táskába, ami számunkra a leghasznosabb.
 
Női táskaKlasszikus női táska:
Az egyik legnépszerűbb női táska a kézitáska, mutatunk egy klasszikus barna színű női kézitáskát vintage stílusban. Ezen női táskákat egyszerűségük és a megbízható funkcionalitásuk jellemez. A  táska megjelenésének köszönhetően minden stílushoz kitűnően illeszkedik, legyen az elegáns irodai öltözék, vagy egy lezserebb összeállítás a mindennapokra. A táska két fogantyúval rendelkezik, és A/4-es nagyságú dokumentumok befogadására is alkalmas. így könnyen el lehet vinni a munkába fontos papírjainkat. de az egyetemre is kényelmesen tudjuk vinni fontos jegyzeteinket. Belül egy zseb található, hogy kulcsaink, telefonunk biztos helyen, de egyben kéznél is legyen.
 
Választhatunk műbőrből készült változatot is, amely árban kellemesebb, mint a valódi bőrből készült kivitel. Mi a bőrből készült táskát javasoljuk, megjelenése sokkal hatásosabb, és az anyaga tartósabb. 
 
Női táskaElegáns női válltáska:
A női válltáska egy olyan kiegészítője a nőknek, mintha a harmadik kezük lenne, a nők hajlamosak több dolgot venni, mint amennyire feltétlenül szükségük van. Ezeket a "hasznos" dolgokat el kell valahova rejteni, illetve valahogyan haza kell vinni. Egy ilyen női válltáska nagy cipzáras belső rekesszel rendelkezik a telefonunk, pénztárcánk számára, így könnyen elérhető. A válltáska, legyen az férfi válltáska, női válltáska  állítható pánttal van ellátva, így könnyen beállítható a magasságunkra.Ráadásul többnyire a női válltáskát egyszerű dizájn és időtlen kialakítás jellemzi. Az elegáns,kényelmes női válltáskák több színben kaphatóak webáruházunkban, így minden hölgy megtalálja a megfelelő táskát, amely illik hozzá. 
 
Női táskaBorítéktáska, egy igazi csajos táska:
Egy kis méretű, valódi csoda. A vállra helyezve jól néz ki, de mikor kezünkben tartjuk akkor is csak úgy ragyog. Estélyek alkalmával viseljük, ünnepségek, vacsorák esetén visszük magunkkal, esetleg egy dögös randira is elkísér minket. Sokszor kérdezem magamtól, hogy ha a táskám beszélni tudna, mi mindent tudna mesélni. Még jó hogy nem tud beszélni. Ebből is látszik, hogy a legintimebb szituációkban is velünk van. A kedvenc borítéktáskánkat viselhetjük a vállunkon is, egy vékony hozzáillő láncból készült pánttal, amely többnyire arany hatású, hogy ezzel is fokozzuk a megjelenésünket. A színek többnyire sötét színű, fekete színű borítéktáska a legkedveltebb, de egy sötét ruhához jól illik egy arany, bézs színű borítéktáska is.
 
Női táskaNői hátitáska:
Egy igazi különlegesség, hiszen egy női hátizsák, egyszerre tud szexin nőies, funkcionális, és különleges is lenni. Példa erre egy természetes bőrből készült női hátitáska a Wukador gyártótól... Szokatlan alakja azonnal látható. A női hátitáska már évek óta divatos, és még mindig pozitív benyomást kelt bennünk. A táska belsejének kialakítása ugyanolyan precíz, mint bármilyen más női táskának. Hatalmas előnye, hogy viselése közben mindkét kezünk szabad marad, ez nagy előny a városi rengetegben. A női hátitáskából van kisméretű, de nagy méretű női hátitáska is, amely laptoptáskaként is tudunk használni, erre a legjobb példa a Knomo termékei, amely minden esetben laptoptáskák is
 
Egy személyes javaslat a részünkről egy bordó bőr női kézitáska oldal zsebbel. Ez a modell csodálatos benyomást kelt, és kiemelkedik a verseny között. A bordó színű, fényes bőr erős karaktert ad, és minden ruhát megkülönböztető dekoratív eleme. Ezek a zsákok egy nőt fognak felkérni, aki szereti a merész kiegészítőket a szekrényében.